Om Opera Vega

Föreningen Opera Vega bildades 2009. Medlemmarna har alla gedigen sångutbildning och operaerfarenhet.
Målsättningen med gruppen är att framföra stora operor kammarmusikaliskt. Genom mindre uppsättningar blir det mer intimt, och Opera Vega spelar nära varandra och nära publiken.
Vår första produktion var en bearbetning av den italienske kompositören Vincenzo Bellinis opera Norma. Workshopen och bearbetningen stod regissör Martin Wallin för. Vår Norma spelades för fulla hus på Scenen Pipersgatan 4 i Stockholm, under tre kvällar i september 2009.
Vi spelar opera på mindre teatrar, ofta i mindre sättning och med pianist. Vi vill att alla medverkande ska få personlig utveckling av att delta i våra projekt. Vi väljer att arbeta med professionella regissörer och musiker för att garantera en hög kvalitet på arbetet och föreställningarna. Vi månar om att skapa en god kreativ arbetsmiljö där alla kan utvecklas. Vi menar att en god arbetsmiljö ger ett bättre slutresultat.
Publiken är viktig för oss och vi vill gärna hålla kontakten med de som kommer på våra föreställningar. Vill du anmäla dig till informationsutskick om kommande föreställningar, kontakta oss! Eller följ oss på vår facebook-sida där vi alltid lägger ut aktuell information om våra kommande föreställningar.
Johanna Ringarp & Anna Johansson, producenter
Besök oss på Facebook
Kontakta
info@operavega.se
Är du sångare, musiker, regissör, kostymör, mm?
Maila oss din CV, sе berättar vi mer!